Hjem > Udstilling > Indhold
Forge svejsning
Mar 14, 2016

Hvad er smede svejsning? Dybest set itand #39; s hvor varmeudvikling, normalt anvender kul eller gas som varmekilde, og derefter metallerne er joinforbundne ved hjælp af pres (hamring) for at binde metaller sammen.

Smedning er også kendt som smed og itand #39; s meget cool.

Det vigtigste værktøj til smedning er en bærbar eller stationær forge.

Disse dage en transportabel forge er ideel til smede svejsning fordi du aldrig vide, hvis du nødt til at flytte din placering. Forestil dig hvis du bygge en stationær eller fast sted smedje på dit hus, og derefter var nødt til at ombygge eller flytte. Alt det hårde arbejde blev til ikke.

Den gode nyhed er, at en bærbar forge er lige så god som en fast eller stationære smedje, måske bedre.

De vigtigste dele af en typisk forge er:

Arne - området hvor varmeudvikling.
Indblæsningsrør - området, at luft blæses igennem for at gøre ilden varmere.
Vandbassin - køle metal.
Blæser - du har brug for en blæser til at blæse luft gennem tuyere

En smedje er hovedsagelig bygget af støbejern. Som beskrevet ovenfor dirigerer Tuyere luft ind i ilden til at gøre ild mere varm.

De vigtigste dele af en smedje består af fire-pot og en base. Knyttet til bunden vil blive en luftindtag, air blast ventil og aske gate.

Du opretter en luft blast ved hjælp af gør det muligt at passere gennem bunden ved hjælp af en ventil. En luft blast valve har typisk 3 positioner kan du vælge at justere luft blast retning ind i ilden samt størrelsen af luft blast. Ventilen har normalt et håndtag med kan bruges til at få asken ud af det.

Mange bærbare forges har en blæser, som drives manuelt ved hjælp af et håndsving. Men mange har mere en elektrisk blæser.

De fleste bærbare forges har en hætte, der er designet til at sprede dampe og/eller røg fra området arbejde eller bassin.

Mængden af pres en blæser kan producere er ca 2 ounce per kvadratfod.