Hjem > Udstilling > Indhold
Orbital svejsning maskine
May 11, 2016

Orbital svejsning maskine


Når præcist, ens arbejde er nødvendigt gentagne derefter orbital svejsning systemer anvendes.

Orbital svejsning systemer brug en computer/mikroprocessor, der indeholder programmet for transporterer ud svejsninger, og da computeren udfører svejsningerne automatisk, det efterlader næsten ingen plads til fejl. Mikroprocessoren kan udføre svejsninger ens hver gang.

Det virker ved mekanisk roterende svejseudstyr gennem 360 grader rundt metal arbejdsemnet kontinuerligt, mens metal forbliver statisk. Dette er ideelt til at udføre svejsning arbejde på rør og rør.

Orbital svejsning systemer bruger TIG (wolfram Inert Gas) svejsning for at udføre de automatiske omkredsen svejsninger, det udfører.


Orbital systemer giver mulighed for en i nærheden af identiske svejsning hver gang. Den automatiske maskine kan udføre svejsninger bedre end i hånden, som det kan bevæge sig rundt arbejdsemnet lettere, hvilket giver mulighed for bedre kvalitet svejsninger.

Samt at skabe bedre svejsninger, fordi den var automatiske er der langt mindre at tænke over med hensyn til sikkerhed. Mens en maskine udfører svejsningerne, bliver en svejser ikke udsat for farerne ved svejsning.

Multi pass er også muligt med brug af fyldstof wire over mange niveauer.