Hjem > Udstilling > Indhold
Plasma kuttere
Mar 12, 2016

Plasma skære er processen med at bruge en plasma torch til at skære stål og andre materialer i forskellige tykkelser. Denne skæreforløb opnås ved at blæse en inaktiv gas ud af en dyse ved høje hastigheder.

På samme tid genereres en elektrisk bue inde gas, da det slår tilførselsanordning, som bliver en del af gas til plasma. Denne overophedet plasma skærer et hul igennem materialet og blæser det smeltede metal væk fra snittet.

Plasma kuttere, er på grund af overophedet, lokaliseret "kegle" de producerer, meget effektiv til at skære metalplader i vinklet eller buede former. Plasma er god til at skære både tykke og tynde materialer og håndholdte fakler kan generelt skæres over 50 mm stål plade med lethed. På et tidspunkt, plasma kuttere kunne kun bruges på ledende materialer, men nye teknologier giver mulighed for skæring af en bred vifte af ikke-ledende emner samt.

Disse kuttere er designet og bygget som et middel til at skære igennem tungmetaller, ofte op til 1andquot; i tykkelse og derover. Men, når skære tykkere end 1andquot; andre skære metoder bør betragtes som godt. Også huske på, at mange af disse kuttere opererer på 80 amp strømme eller mere, så youand #39; ll har brug for en stikkontakt, der kan håndtere denne form for tunge aktuelle belastning.

Som hovedregel er plasma kuttere meget nemme at betjene. Næsten alle får et par minutter af instruktion, og straks være i stand til at skære igennem de fleste metaller. De fleste af indlæringskurven omfatter opsætning af maskinen og udskiftning af elektroder og forbrugsmaterialer nozzles.youbest svejsning.

Plasma kuttere er effektive på at nedbringe næsten enhver metal fra rustfrit stål til mild stål, kobber, messing, aluminium og endda titanium.