Hjem > Nyheder > Indhold
American River College søger at gnist interesse i svejse karriere
Mar 12, 2016

AF JESSICA HICE

For at tiltrække og uddanne flere svejsning fagfolk, forfremmet American River College lørdag sin tekniske uddannelser.

Ifølge den amerikanske svejsning samfund og kollegiet, vil landet behøver mere end 374,000 svejsere af 2024. Samfundet medvært lørdagens arrangement, tilbyder virtual reality svejsning erfaringer og hands-on demonstrationer. Lokale virksomheder oprette kabiner til at tilbyde information og jobansøgninger for studerende og kandidater.

Svejsning ansigt skjolde vises under svejsning Expo på American River College i Sacramento på lørdag, februar 6, 2016. Svejsning industrien har brug for arbejdstagere, og kollegiet forsøger at tiltrække studerende til at uddanne dem til svejsning karriere.
Svejsning ansigt skjolde vises under svejsning Expo på American River College i Sacramento på lørdag, februar 6, 2016. Svejsning industrien har brug for arbejdstagere, og kollegiet forsøger at tiltrække studerende til at uddanne dem til svejsning karriere. Mark Reese, college's svejsning Institut formanden og professor, sagde den gennemsnitlige alder for en svejser er 55. Reese sagde en fireårig grad ikke er nødvendigt at slutte sig til feltet.

"Studerende, der går i skole her har været hyret," sagde Reese, peger på job bord i svejsning klasseværelset. American River College tilbyder certificering svejsere er forpligtet til at have, og forny, hvert halve år. "Studerende betale en $30 donation. Hvis de behøver det, vi beder om, at de kommer tilbage senere efter at få job at hjælpe. "

Kollegiet tilbyder fem forskellige certifikater og en svejsning teknologi grad. Brandon Beattie, svejsning specialist, sagde, det er muligt for studerende at få et certifikat i ét semester, som hver kræver op til 14 enheder.

REKLAME

Beattie dimitterede fra American River College i 2015 med sin svejsning certificering, i sidste ende "arbejder sig" til at blive en lys-rail og lokomotiv svejser med Siemens i Sacramento.

"Siemens har ansat 40 personer siden September – 75 procent fra lokale community colleges," sagde Beattie. Mest svejsning virksomheder look at ansætte elever, fordi de ikke har "dårlige vaner" og kan være "bygget" til at udføre en specifik opgave, Beattie sagde.

Beattie sagde han skylder sin succes til kollegiets svejsning program.

"Jeg får betalt til at have det sjovt," sagde han. "Hvis du gør noget, du elsker, det er ikke arbejde."

Jason og Rebecca somre sagde de er tidligere stofmisbrugere, der vendte deres liv, kort før Jason begyndte at deltage i college.

"Denne klasseværelse er årsagen til ændringen," sagde Rebecca somre.

I 2008, sagde de, børne beskyttende service tog deres 1 - og 2-årige sønner. Efter deres genrejsningsprocessen begyndte, børnene blev returneret og til sidst Jason somre begyndte at deltage i American River College.

"Jeg har været certificeret til fem år," sagde somre, der arbejder for JB radiatorer i Sacramento.

Trish Caldwell, Akademiets dekan for teknisk uddannelse, sagde tech afdelinger og tech studerende få overset.

"Tech uddannelse er forsvundet i gymnasier," sagde hun.

Caldwell sagde, hun var begejstret over de seneste tilskud kollegiet modtaget der vil forny programmet.

I 2015 tildelt fem nordlige Californien colleges, herunder American River og andre i Los Rios Community College District, en 5 millioner dollars tilskud til at finansiere det nordlige Californien Community College American læreplads initiativ.

Ifølge det amerikanske Department of Labor hjemmeside, vil programmet etablere en læreplads model for nordlige Californien.

Ifølge US Bureau of Labor Statistics er at Medianen løn for svejsere $37,420, med en median timeløn af $17,99. Erhvervschauffører, svejsning inspektørerne, sælgere og teknikere årligt tjene mellem $47.000 og $55.000. Den højeste betalende job i det felt, som kræver en vis grad, er materialer ingeniør, med en median årlig løn på $87,690.